U Hrithika jest godzina:
Mumbai |
Fan Hrithika
Na Tum Jaano Na Hum
Ja Sanam Mujhko Hai
Dil Leke Full Song
Tum
Hrithikoznawca
Z przykrościa stwierdzam,ze piosenki z tego filmu nie porywają... Chciałabym go obejrzeć,ale szkoda,ze wszystkie piosenki są takie przytłaczające.
Fan Hrithika
tinahri napisał:
Z przykrościa stwierdzam,ze piosenki z tego filmu nie porywają... Chciałabym go obejrzeć,ale szkoda,ze wszystkie piosenki są takie przytłaczające.
Zmienisz zdanie jak obejrzysz film. Są po prostu dopasowane do fabuły Misia
Hrithikoznawca
Obejrzałam trochę na youtube Chciałam zobaczyć scenę z Romea i Julii
i znalazłam
Piosenki pasują, ale "Tum" do mnie jakoś nie przemawia... słowa ma piękne, ale ja zmieniłabym trochę aranżację
Hrithikoznawca
Misia napisał:
tinahri napisał:
Zmienisz zdanie jak obejrzysz film. Są po prostu dopasowane do fabuły
Misia
Własnie dziś obejrzałam calutki film i zdanie zmieniam
Piosenki bardzo pasują do filmu. "Tum" w perspektywie całości jest tak przybijająca-istny krzyk złamanego serca! Matko...jeżeli prawdziwa miłość ma choć trochę z tego, co można zobaczyć w tych filmach, to ja wysiadam...chyba bym nie dała rady psychicznie...
Fan Hrithika
Są dwa rodzaje miłości: tzw. miłość romantyczna - Romeo i Julia, Tristan i Izolda itp. i miłość, która dojrzewa z czasem... przybierając różne odcienie... Uwierz mi to jest najpotężniejsze uczucie na ziemi. Miłość była powodem wojen i inspiracją do wielkich czynów... Długo by pisać. Ciesze się, że muzyka trochę bardziej Ci się spodobała) Fabuła faktycznie mało prawdopodobna ale za to jak fajnie się ogląda:)) NOOOOOOO i ten miś...
) Rahul i miś mają takie same smutne oczka:(
Hrithikoznawca
Właśnie...mis też zwrócił moją uwagę. A w scenie, gdzie Rahul ujawnia się przed Eshą i pokazuje tego misia z opuszczoną głową-matko, człowiek by zaściskał takiego faceta na śmierć hehe
Fakt, fajnie się film ogląda pomimo mało prawdopodobnej fabuły-chociaż te filmy pokazują, jaka powinna byc prawdziwa miłość.
A co do miłości, jako potężnego uczucia-wierzę, może i mi będzie dane jej doświadczyć
Fan Hrithika
Będzie , będzie ... Jak już doświadczysz to się przerazisz...taka jest jej siła)) Scena mną też wstrząsnęła i tak strasznie się bałam, że to jej ślub:( Ale uśmiech Hrithika jak już rzuciała mu się w ramiona:)) Taki uśmiech ... za milion dolarów. Wiedział co robi jak nosił aparat ortodontyczny:)))
Hrithikoznawca
Kurcze, teraz się zastanawiam, czy warto się tak mocno zakochiwać nie, żartuję. Każda kobieta, w głębi duszy, marzy o wielkiej miłości
A uśmiech...dziś, jak robilam obiad i włączyłam sobie kawałek Krrisha, jak mi się ziemniaki gotowały, i aż się nogi pode mną ugięły, jak się uśmiechnął Taak...taki ze mnie słabeusz, jeśli chodzi o tego pana
A wracając do piosenek, podobała mi się piosenka, która była jakoś na początku. Esha śpiewa ją z siostrami, czy kuzynkami. Oczywiście piosenka jest o mężczyźnie, który zawrócił kobiecie w głowie i czołowe pytanie: Jak to się mogło stać? hehe
Pociesznie Esha wyglądała w tym filmowym teledysku
Fan Hrithika
Tego czy było warto, dowiemy się chyba na łożu śmierci:))) Esha w tym filmie często wygląda pociesznie:) Myślę, że to jego wielka zaleta.
Hrithik na mnie też tak działa) Nawet te tatuaże na nadgarstkach zaczęły mi się pdobać. Taka chyba nasza rola jako jego fanek !!
Chociaż zaczynam się martwić o mój obiektywizm bo na tym zdjęciu poniżej też mi się podoba:) Chociaż generalnie nie znoszę brody i wąsów u facetów a takie kapelusze ... rany horror . Jemu wybaczę wszystko:)) Czyli jestem prawdziwą fanką Czy powinnam iść do psychologa??
))
Hrithikoznawca
Nie powinnaś, a jeśli już, to powinnyśmy iść razem
Ja już kiedyś powiedziałam na tym forum: Mi się Hrithik zawsze podoba, nawet zapuszczony i w łachmanach.
A tak jak Ty, nie lubię zaniedbanych facetów, więc widzisz....coś w tym facecie jest
Albo tak jak mówią, miłość jest ślepa i wszystko wybaczy
A co do tatuaży, są bardzo ładne, ale niech na nich skończy, bo jak sobie zrobi jakiś wielki tatuaż i do tego kolorowy, to przestanę go chyba kochać